STAR LUNA

STAR LUNA Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Star Luna. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 4:26 Pyszne jedzenie! Szybka dostawa, zgodny czas podany w aplikacji i w realu. Zdecydowanie POLECAM!!!
12 jun 2022 om 19:54 Was weer heerlijk
29 mei 2022 om 16:23 Lekker
27 mei 2022 om 20:06 Schandalig, 3 kleine kapsalon voor €22!!! Moest aan de deur €5extra betalen voor choarma vlees ipv donur!!!! Ik hoop dat casa mia snel weer open gaat.
22 mei 2022 om 19:39 Komt 15 minuten vroeger en eten niet Vers
21 mei 2022 om 20:39 Lekkerste Doner kebab van Veenendaal met heerlijk beste salade en knoflooksaus, echt een aanrader!De bezorging was echt heel snel!
6 mei 2022 om 10:46 Geen vork bij de kapsalon en de friet was slap en gaar... ook was het eten al koud.
27 apr 2022 om 20:20 Bezorging was netjes op tijd. Eten was erg lekker, voldoende ook qua temp. Dus een toppertje was ons betreft.
21 apr 2022 om 20:23 Lekkerste Doner kebab van Veenendaal met heerlijk beste salade en knoflooksaus, echt een aanrader!De bezorging was echt heel snel!
17 apr 2022 om 20:00 Super.
10 apr 2022 om 19:31 Was weer heerlijk
10 apr 2022 om 19:06 Onvriendelijke bezorger. Begon heel raar te doen. Kapsalon was niet te vreten. Hadden kapsalon kip dan hoor je kipfilet te krijgen, wij hadden doner sla was gewoon drap en oud. Knoflooksaus was flink zuur ben er al goed ziek van Eens maar nooit meer